OFFENTLIG MILJÖ

BÄNK BERGEN

Stor nog att rymma fyra

Bänken Bergen tillhör samma produktserie som krukan Bergen. Till produkternas särdrag hör det spartanska formspråket, en ytterst slät yta och distinkta skarpa hörn.

AVSTÄNGARE TRAFISTOP

Hit men inte längre

Trafistop är en enkel "betonggris" som stoppar oönskad trafik. Hanteringen är enkel med lyftverktyg, gaffeltruck eller bilkran med lyftgaffel.

AVSTÄNGARE KULTINGEN

Mjuk i formen men omöjlig att rubba

Våra mer exklusiva avstängningselement och trafikavgränsare har olika former för att passa i skilda miljöer och för olika behov. De är gjutna mot slät form och genom urtagen för truckgafflar i underkant är de lätta att flytta.

Kultingen är försedd med hål för stolpe.

ÖSTERLEN URNA

Pampiga Österlen för stora ytor

Det kraftfulla planteringskärlet Österlen mäter 1,2 m i höjd och är helt rätt invid pampiga entréer och på gågator, torg eller varför inte i en rondell. Krukan är tillräckligt stor för att planteras med små träd eller rejäla gräs. Österlen ger en stor grönvolym på liten markyta. Genom att ställa planteringskärlen i två rader kan en allékänsla med gröna väggar och tak snabbt skapas på ett mindre utrymme.

BERGEN URNA

Eleganta raka linjer

Bergen är en serie designade utemöbler för offentlig och privat miljö med krukor i tre storlekar och tillhörande rejäl bänk. Krukan Bergen är kvadratisk med indragen fot och välavvägda proportioner.

© Markgrossisten I Väst AB 2022

Denna webbplats använder cookies. 

Klicka för att se vår policy.

OK