MURSTEN BETONG

WINDSOR

Perfekta valet för svängande murar

AWS Windsor har en speciellt utformad välvd front med riven yta. Den är avsedd för mindre murar i trädgårdar och i parkmiljö och går att variera i det oändliga. AWS Windsor fungerar perfekt upp till 90 cm, vid högre slänter krävs terrasseringar.

VERTICA

Bygg högt eller lågt med Vertica

Verticas låsning är utformad för att passa höga stödmurskonstruktioner och med jordarmering kan du i princip bygga hur hög mur som helst. På platser där man vill förena teknisk konstruktion med estetik är Vertica en mycket kostnadseffektiv lösning. Med Vertica kan man variera höjder, radier och terrasseringar i det oändliga. Du får en mur som är estetiskt tilltalande med en mycket kraftfull konstruktion. 

Vertica kan maskinsättas med lyftverktyg, snabb och ergonomisk montering.

BRILLIANT

Stiliga Brilliant lätt att hantera

Brilliant är ett stödmursblock med rakklippt front. Muren går att bygga på två sätt, med svag bakåtlutning (4°) eller utan bakåtlutning (0°).Om lutning önskas används en distans.

RUBIN

Dubbelsidig med naturstenskänsla

Rubin är en dubbelsidig mur med en knäckt naturstenslik yta. Med Rubin finns möjlighet att bygga både låga och höga men också svängda trädgårdsmurar som blir fantastiska blickfång i trädgården. Låt t ex Rubin bilda en skyddande väggför uteplatsen och få en vacker mursida åt båda håll.

CAMPUS

System för stabila murar, kantstöd och trappor

Campus är ett brett, stabilt murblock i betong som fungerar precis lika bra som kantsten. Du kan lägga Campusblocket längs gatan som trottoarkant och välja samma block när du bygger en mur eller enstaka trappsteg strax intill. Det breda Campusblocket ger ett kraftfullt och gediget intryck i alla anläggningar med krav på stabila murar, stadiga kantstöd och rustika terrängtrappor.

RUSTIK BLOCK

Bästsäljaren Rustik smälter in

Rustik block ger en stabil och tydlig inramning av den lagda ytan. Precis som sin släkting markstenen Rustik är blocket trumlat och finns i matchande färgskala. Blanda normal-, halv- och multiblock för en varierad mursida. I serien finns också ett radieblock som gör det enkelt att bygga svängda murar.

SCALA BLOCK

Rena linjer med ofasade Scala

Scala block ger en stabil och tydlig inramning av den lagda ytan och precis som markstenen i samma serie är blocket otrumlat och därmed ofasat. Denna serie produkter är framtagen med fokus på funktionell arkitektur.

KEYSTONE COMPAC

Raka, stilrena linjer och spännande struktur

Med enorm flexibilitet och hållbarhet är det lätt att förstå att Keystone Compac är världens mest sålda stödmur. Välj mellan två olika färger. Det finns alltid en variant som matchar ditt hus och trädgård. Keystone Compac har en smart konstruktion, Keystone, med låsstavar som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk, oavsett hur låg eller hög mur du vill bygga. Keystone Compac används ofta i väg- och brobyggen över hela världen – det säger en hel del om dess enorma hållbarhet.

KEYSTONE COMPAC PLUS

Compac Plus ett praktiskt komplement till Compac

Compac är en av våra populäraste stödmurar. Compac Plus och Compac har samma vackra yta, det som skiljer dem åt är att Compac Plushar dubbel struktur på båda sidor. Det gör att du kan bygga Compac Plus som en helt fristående mur, eller om du vill skapa ett fristående avslut på din Compac-stödmur. Finns i samma strukturer och färger som Compac.

KEYSTONE COMPAC CUT

En hård sten med ett mjukt, granitliknande utseende

En vacker struktur som finns tillgänglig i flera olika färger. Ett utmärkt val, oavsett om du bor i ett funkishus, eller en klassisk trävilla. Precis som alla våra Keystone-murar har även Compac Cut en smart konstruktion med låsstavar som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk.

KEYSTONE GARDEN WALL

Perfekta valet för en lite lägreträdgårdsmur

De flesta väljer Keystone Garden Wall för att bygga funktionella terrasseringar och för att rama in blommor och planteringar. Keystone Garden Wall har en smart konstruktion med låsstavar, Keystone, som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk.

© Markgrossisten I Väst AB 2022

Denna webbplats använder cookies. 

Klicka för att se vår policy.

OK