MARKSTEN

MARKSTEN RUSTIK

Marksten för proffs och lekman

Du kan lätt lägga din egen stenläggning med Rustik. Rustik lämpar sig lika väl för offentliga miljöer som för uppfart eller uteplats. Rustik 50 mm har distanser i sidorna som garanterar en jämn fog.

MARKSTEN RUSTIK STRUKTUR

Rustik struktur i mixade färgern

Rustik struktur marksten finns i två melerade färgställningar, grå-svart och röd-svart.Tack varemeleringen blir ytan varierad med färgtoner som smälter in i varandra och du slipper blanda själv. Kombinera gärna med de övriga markstenarna i sortimentet Rustik. Det finns även ett Rustik block och Rustik kilstenar.

CIRCUS

MUNKSTEN

Populärt system med gränslösa möjligheter

Munkstenen är en fasad marksten/platta som passar utmärkt för beläggning av offentliga rum som gator, torg och parkeringsplatser. Använd gärna de större formaten för att bilda genomkorsande, trygga stråk över de öppna ytorna.

Stora blandade format i unik markbeläggning

SCALA

Stort, slätt och avskalat i klassisk form

Scala är en ofasad platta i 420-modul med diskreta fogar framtagen speciellt för ytor med krav på hög planhet. Den är därför extra lämpad för passager med kund- och bagagevagnar, men den passar också bra i den moderna villaträdgården.

Cirkus är störst bland vår moderna markbetong. Den har både marksten och trädgårdsplattor i samma form. Cirkus ger en helt ny mönsterupplevelse och stenläggningen blir aldrig långtråkig. Det ser den oregelbundna mönsterbilden och de vågiga, ofasade kanterna till. Ytan blir helt plan och ger bästa tillgänglighet för rullstolar, barnvagnar och kundvagnar.

© Markgrossisten I Väst AB 2022

Denna webbplats använder cookies. 

Klicka för att se vår policy.

OK