BELYSNING

JUNO 2

En liten spot med stor ljuseffekt. 

En vacker buske, ett träd eller en ståtlig staty? Med Juno 2 framhävs trädgårdsobjekt som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Spotlights ger ett vackert ljus men är även väldigt praktiska. Du lyser upp låga buskar och förlänger dessutom utekvällarna med det extra ljuset.

Juno 2 förgyller varje trädgård. Armaturen kan monteras fast i marken, eller på väggen för belysning ovanifrån. Strålkastaren Juno2 fäster du enkelt på markspiken, som placeras i jorden precis där du önskar. En enkel men elegant formgivning gör att lamporna smälter bra in med övrig utebelysning.

NOVA 5

Utmärkt för accentbelysning av särskilda objekt.

Nova 5 är tillverkad i rostfritt stål. Den är 18 cm hög och 12 cm bred. Den förbrukar 5W och passar för belysning av ett träd eller en buske.

Den belyser målinriktat valda områden såsom träd, buskar eller växter. Nova 5 är bra lämpad för att belysa de lite större objekten.

IXION

Funktionell och elegant

Ixion är en väggarmatur som ser bra ut i alla trädgårdsinteriörer. Eftersom ljuset strålar uppåt och nedåt, bidrar Ixion till både atmosfäriskt och funktionellt ljus.

Ljusvinkeln för såväl uppåt- som nedåtstrålarna ställer du enkelt själv in. Denna väggarmatur är dimbar i sex olika lägen. Genom att reglera både ljusvinkeln och ljusstyrkan skapar du unika belysningseffekter på väggen. Denna vägglampa går utmärkt att kombinera med övrig väggbelysning på en längre vägg eller staket. Lampan innehåller två ljuskällor och är lätt att montera direkt på väggen.

BARITE 60

Barite 60 kan användas längs en gångväg

Barite 60 förbrukar 3W och är 57,5 cm hög. Den är tillverkad i aluminium och finns i svart. Den är utrustad med en varmvit ljuskälla.

Denna stående lampa ger bra orienteringsbelysning. På så vis blir även de mörkaste delarna av din trädgård ordentligt upplysta. Vid upplysning av lägre planteringar rekommenderar vi Barite 40 och vid de högre växterna är Barite 60 ett bättre val.

BARITE 40

Denna stående lampa ger bra orienteringsbelysning.

Barite 40 förbrukar 3W och är 40 cm hög. Den är tillverkad i aluminium och finns i svart. Den är utrustad med en varmvit ljuskälla.

Barite 40 kan exempelvis användas längs en gångväg. På så vis blir även de mörkaste delarna av din trädgård ordentligt upplysta. Vid upplysning av lägre planteringar rekommenderar vi Barite 40 och vid de högre växterna är Barite 60 ett bättre val.

OPAL

Opal förbrukar 3W och är 70,5 cm hög

Den är tillverkad i aluminium och finns i grått. Den är utrustad med en varmvit ljuskälla.

Denna stående lampa ger bra orienteringsbelysning. Opal används med fördel längs en gångväg eller vid uppfarten

NINA

Nina förbrukar 3W och är 76 cm hög.

Den är tillverkad i rostfritt stål och är utrustad med en varmvit ljuskälla.

Denna stående lampa ger bra orienteringsbelysning. Nina används med fördel längs en gångväg. På så vis blir även de mörkaste delarna av din trädgård ordentligt upplysta. 

Vid upplysning av lägre planteringar rekommenderar vi Nina.

CASTOR 8

Castor 8 är dimbar.

Produkten är tillverkad i aluminium med en matt, antracitgrå lack. Mått: 9,5 cm hög och 14 cm bred. Castor 8 har en 40-gradig spridningsvinkel och förbrukar 8W.

Passar utmärkt som accentbelysning. Accentuerar objekt som kräver extra belysning. Varje årstid har sitt ljusbehov. Med dimmerfunktionen anpassar du själv ljusstyrkan så att det passar året om.

KOLLA FILMEN OM HUR MAN 

MONTERAR BELYSNING

© Markgrossisten I Väst AB 2022

Denna webbplats använder cookies. 

Klicka för att se vår policy.

OK